Kohet e Namazit

MyMosq

MirË se vini ne qendrËn islame shqiptare IKRE-LEXO-LESEN

Na mbështetn edhe ju, na duhet ndihma juaj.

Allahu ju bekoftë! Faleminderit. Ata që shpenzojnë nga pasuria e tyre natën dhe ditën, në fshehtësi dhe në publik, kanë shpërblim e tyre tek Zoti.

Ndihmo Tani
RAMAZANI

Programi i radhës

RAMAZANI

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Mësimi ne Islam

 

Mësimet Koha dhe Data
Mësim Besimi i Fëmijëve: të mërkurat pas dite dhe të dielat para dite
Mësim Besimi për të Rriturit:
të mërkurat në mbrëmje dhe të dielat në mbrëmje
Mësim Besimi për të gjithë: të Premten pas namazit të Jacisë
Mësim Besimi i Grave:: të dielat pas Namazit të drekës
Rrezervimi i Objektit të Xhamisë për gjininë femrore çdo të hënë pas namazit të drekës,
fillonë prej datës 27.02.2023